Av. Consell de la Terra 14-16 AD700 Escaldes-Engordany Principat d'Andorra | +376 877 900

Sobre nosaltres

Constituïda el 1990 i entrant a formar part del Grup Heracles el 2005 com a empresa de construcció d’obra pública i edificació, la companyia ha desenvolupat algunes de les obres més significatives d’Andorra,

Amb una amplia experiència en estudis, projectes, promocions, construccions de vivendes unifamiliars i plurifamiliars, edificis industrials i comercials, excavacions, moviment de terres, ponts, túnels i treballs públics en general, Cevalls S.A., ha realitzat obres emblemàtiques com Caldea, el Pont de París, la nova seu del Parlament d’Andorra, l’edifici El Diamant, el Centre Residencial Salita, la rotonda C.G.3 a Escaldes entre d’altres, dotant a cadascuna d’elles d’ un innegable segell de qualitat.

 

Cevalls S.A. disposa  d’un equip altament especialitzat,  garantint el desenvolupament de les obres amb la màxima excel.lència en el  termini, el cost i la qualitat.

La professionalitat, el compromís i el rigor amb que l’empresa realitza la seva activitat es reflecteix amb les certificacions ISO 9001, ISO 14001 i OHSAS 18001 acreditades per ICDQ.